Zondag 25 september, vrij varen

Vandaag Zondag 25 September was er weer vrij varen in de kanovijver. Aan het weer lag het zeker niet, want het was een heerlijke temperatuur. Goede reden om dan ook een lekker plekkie uit te zoeken om de stoelen neer te zetten.
Rond een uurtje of 10 kwamen de eerste leden al aan rijden. Terwijl het eigenlijk pas om 11 uur begon. De boten uitgestald en dan maar proberen of alles nog werkt. Maar ja een boot zonder zender kan niet toch. Wilde ik (ondergetekende) de boten testen kwam ik er achter dat de zenders nog thuis lagen. We hadden toch nog tijd zat dus ik in de auto naar huis om de zenders op te halen
Zo rond een uurtje of 11 kwamen er steeds meer schippers aan. Het was lekker druk met de mensen op de steiger, maar zeker ook met de diverse boten, want deze waren er ook zeker voldoende.

Ook waren er diverse zeilers aanwezig, maar voor de zeilers onder ons was het wat minder weer qua wind, maar als er wind stond gingen ze er ook allemaal voor.
Henk had ook zijn monster bij hem. En Hans had dacht hij een tank schip bij hem , maar deze liep langzaam vol met water. Heeft hij weer. Deze moest dus de rest van de dag in de zon liggen te drogen.
In de loop van de ochtend kwam de voorzitter ook nog even langs met zijn bolide. En in zijn nette pak kwam hij nog even een praatje maken. Al met al een gezellige en heerlijke vaardag met veel leden op de steiger en toch ook wel wat bezoekers.

Jaap van Hezel

Voor de foto’s, klik hier.