Veel gestelde vragen – FAQ

Je bent hier:
← All Topics

 

Hoe wordt ik lid van VMBC het Anker?

Je kunt een formulier  [klik rechts, opslaan als]  downloaden en vervolgens:
Uitprinten / invullen en opsturen naar:

VMBC het Anker
Geinoord 1
3432 ND Nieuwegein

Of uitprinten / invullen en afgeven op een van de clubavonden of wedstrijddagen, aan een van de bestuursleden.

Of je gebruikt het online aanmeldingsformulier.

 

Wat kost het lidmaatschap?

Op dit moment bedraagt de contributie € 35,-
Junior leden (t/m 18 jaar), U-pas en N-pas houders betalen € 17,50
Inschrijfkosten € 10,00

Op de Algemene Ledenvergadering wordt de contributie voor het opvolgend jaar bepaald.

 

Hoe blijf ik lid?

Wil je lid van VMBC het Anker blijven, dan betaal je voor 1 Maart van het nieuwe verenigingsjaar de contributie van dat jaar.
Welke op de jaarlijkse ledenvergadering wordt vastgelegd. [gironummer: NL56INGB0005699411 t.n.v VMBC het Anker]

 

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

Wil je het lidmaatschap beëindigen, dan dien je dit schriftelijk voor het einde van het kalenderjaar aan het secretariaat te melden.
VMBC het Anker
Geinoord 1
3432 ND Nieuwegein

 

Kan ik ook donateur worden?

Jazeker! Onderhoud aan het materiaal van de vereniging kost geld. Denk dan bijvoorbeeld aan onze caravan, aanhangers en marktkramen. Maar de vereniging heeft ook een aantal varende objecten waar weleens wat aan vernieuwd moet worden. Iedere donatie is dus welkom.

 

Heeft VMBC het Anker ook clubavonden?

Jazeker. Iedere 2e en 4e Vrijdagavond van de maand is er clubavond in ons clublokaal. Vanaf acht uur bent u van harte welkom, de koffie staat klaar en is gratis! In de maanden juli en augustus zijn er geen clubavonden. Er kunnen wel eens van deze regels afgeweken worden. Raadpleeg daarom altijd eerst nog even de agenda.

 

Heeft VMBC het Anker ook een clubhuis?

Ja. Het adres is: Geinoord 1 in Nieuwegein. Hier worden de clubavonden gehouden.

 

Wordt er in het clubhuis ook gebouwd?

Nee. In principe niet. Soms worden er wel eens kleine herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan het varend materiaal van de club. Natuurlijk kun je wel altijd een model meenemen, om bijvoorbeeld advies te vragen aan een van de mede leden.

 

Heeft VMBC het Anker een clubblad?

Nee, niet meer. Na 28 jaargangen is er een eind gekomen aan ons clubblad. In december 2009 verscheen de laatste Hobbyvaart.
Er zijn diversen redenen waarom we ons genoodzaakt zagen om met het clubblad te stoppen.  Een van die redenen is dat al het nieuws ook op de website staat. Dit zal in de toekomst uiteraard ook zo blijven.

 

Heeft VMBC het Anker een Nieuwsbrief?

Ja. Ben je lid, donateur of sponsor en in het bezit van een email adres ontvang je de Nieuwsbrief. Deze Nieuwsbrief wordt niet regulier verstuurt, maar alleen wanneer er aankondigingen van evenementen zijn. Ontvang je liever geen mail, kun je je er ook voor afmelden.

 

Kan ik sponsor worden van VMBC het Anker?

Ja, graag! Wil je onze vereniging ondersteunen, door bijvoorbeeld een advertentie op deze website, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen bijvoorbeeld het logo van je bedrijf op onze beginpagina plaatsen, eventueel voorzien van een link naar je website. Wij als vereniging zijn enorm geholpen met iedere sponsoring, in welke vorm dan ook.

 

Zijn er ook vaardagen?

Ja. Ongeveer 5 a 6 maal per jaar wordt er parcours gevaren. De wedstrijd datums staan in de agenda. Daarnaast zijn er ook regelmatig uitstapjes naar vaardagen bij andere verenigingen. Maar ook naar beurzen of evenementen in Vreeswijk. Je wordt hierover geïnformeerd op de clubavonden of middels de Nieuwsbrief.

 

Waar wordt er gevaren?

De vaardagen van VMBC het Anker worden gehouden in de Kanovijver Geinoord [tenzij anders vermeld]. Op de lokaties pagina zie je o.a. waar de Kanovijver zich bevindt. Maar ook een aantal locaties in Nieuwegein [Vreeswijk] waar VMBC het Anker wel eens deelneemt aan een evenement.