Over VMBC het Anker

Wie is en wat doet VMBC ’t Anker?
De Varende Modelbouw Club “Het Anker” is begonnen in 1982 met een klein groepje mensen en is intussen uitgegroeid tot een club van 70 leden en een aantal donateurs, die met elkaar hun hobby tot een plezierig tijdverdrijf trachten te maken en regelmatig bijeenkomen op clubavonden en aan de waterkant.

De belangrijkste doelstellingen van de vereniging zijn:

  • Uitwisseling van kennis over de scheepsmodelbouw en alles wat daarmee samenhangt, tussen leden onderling en de gelijkgerichte verenigingen onderling.
  • Het propageren van deze vorm van vrije tijdsbesteding onder leden en niet-leden door o.a. het organiseren en deelnemen aan demonstraties, wedstrijden, tentoonstellingen e.d.
  • Het helpen van beginnende modelbouwers in het algemeen.
  • Iedereen, ongeacht leeftijd, met of (aan het bouwen zijn) zonder boot (sleepboot, slagschip, kotter, kortom alles wat vaart) kan lid worden van de vereniging. Ook donateurs zijn van harte welkom.

 

Binnen de vereniging worden diversen onderdelen beoefend:

  • Statische scheepsmodellen.
  • Varende, radiobestuurde scheepsmodellen.
  • Radiobestuurde zeiljachten.

 

Evenementen deelname VMBC het Anker:

Een aantal malen per seizoen zijn er vaardagen bij VMBC het Anker. Wanneer deze dagen zijn, staat in de agenda. Maar ook gaan er leden regelmatig varen bij andere verenigingen. Gecommuniceerd hierover geschiedt meestal via de nieuwsbrief of er worden afspraken gemaakt op de clubavonden.

 

Zijn er nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben, kijk dan eens op de pagina “veel gestelde vragen“. Wellicht staat hier het antwoord op je vraag. Mocht je vraag er niet bijstaan kun je altijd contact opnemen met één van de bestuursleden. Dit kan door te bellen of mailen, maar ook op een clubavond of aan de waterkant tijdens een evenement.

 

V.M.B.C “Het Anker” is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Utrecht onder nummer V479467.