Reünie, 40 jaar VMBC het Anker

26 Maart 1982 staat geregistreerd als oprichting datum van VMBC het Anker. Dat is 40 jaar geleden. Eigenlijk bestaat de club al langer, een groepje begin twintigers liep voor die tijd al met bootjes te “klooien”. Zij hebben toen besloten om de stap naar de notaris te zetten en VMBC het Anker op te richten. [zie ook: Historie]

Het huidige bestuur wil dit 40 jarig bestaan niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zo is er besloten om een reünie te houden. Iedereen die ooit lid is geweest [of nog lid is] van VMBC het Anker is van harte welkom. De reünie zal gehouden worden op vrijdagavond 16 september 2022 in ons clubhuis op Geinoord 1 in Nieuwegein, aanvang 19:30 uur. Ingang naast het toegangshek, eerste verdieping.

Vindt je het leuk om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn, geef je dan even op bij onze secretaris: Ronald Achterbergh [mail] of bij de voorzitter: Ton Kool [mail of bel/whatsapp met 0654255393]. We willen er een gezellige avond van maken en onder het genot van een hapje en een drankje oude bootjes uit de sloot halen.