Diversen mededelingen

Even een aantal mededelingen van huishoudelijke aard. Hierboven zie je weer de bekende tekening van onze penningmeester. Mocht je de contributie nog niet hebben voldaan, dit gaarne doen voor 1 maart.

Nog even ter herinnering: vrijdag 08 februari is er de Algemene Leden Vergadering. Het is niet verplicht om te komen, maar je aanwezigheid wordt wel op prijs gesteld. Wanneer je niet komt: stuur even een mailtje naar de secretaris.

Na de succesvolle deelname van VMBC het Anker aan het Hobbyfestival in Bleiswijk, is er besloten om dit jaar nog een keer deel te nemen aan een Hobbyfestival. Voor de eerste keer zal er een festival gehouden worden in Ahoy te Rotterdam, en wel op 5 en 6 oktober 2013. Noteer hem alvast in je agenda. We zullen er later zeker op terugkomen.

Met een kanonschot is vrijdagmiddag 25 januari het startsein voor de bouw van het nieuwe Nationaal Militair Museum in Soesterberg gegeven. In dit museum komen uiteindelijk de collecties samen van het inmiddels gesloten Legermuseum in Delft en het Militaire Luchtvaart Museum in Soesterberg. Eind 2014 zal het museum op het terrein van de voormalige Vliegbasis Soesterberg zijn deuren openen voor het grote publiek.