Diversen Evenementen

De komende periode zijn er weer een aantal leuke evenementen, al dan niet met deelname van VMBC het Anker. Er zijn zelfs dagen dat je de keus hebt uit meerdere. Indien je mee wil met een evenement, geef dit dan door aan Nils Jelsma.  Diversen leden hebben zich reeds opgegeven.

Donderdag 25 mei – Werkschependag Deze editie van de Werkschependag vindt plaats Modelbouwvereniging Hoogvliet. Een gezellige locatie met een leuk vaarwater. Nu ook nog hopen op goed weer! De dag start om 11:00 en duurt tot 16:00 uur. VMBC het Anker is al ingeschreven. Als je mee wilt, maar je hebt je nog niet opgegeven; geef het even door aan Nils Jelsma.

Donderdag 25 mei t/m zaterdag 27 mei – Sleepbootdagen Vianen Gelijktijdig met de Werkschependag vinden ook de Sleepbootdagen in Vianen plaats. Wij zullen hier niet staan, maar een bezoek is altijd aan te raden! De Sleepbootdagen zijn van 25 tot en met 27 mei.

Vrijdag 26 mei – Clubavond
Het clubhuis is weer geopend vanaf 19:30 uur voor een hapje, drankje en een goed gesprek!

Vrijdag 9 juni – Clubavond
Het clubhuis is weer geopend vanaf 19:30 uur voor een hapje, drankje en een goed gesprek!

Zaterdag 10 juni – Havendagen Woerden
Tijdens dit evenement zullen we ook weer aanwezig zijn. De Havendagen is zo populair onder de schippers dat er dit jaar geen ruimte voor ons in de haven is, daarom nemen we ons eigen bassin mee waarin gevaren kan worden. We hebben 4 kramen tot onze beschikking. Ook hier geldt weer, als je je nog niet hebt opgegeven, doe dit dan bij Nils.

Zaterdag 10 juni – Open dag Vaargroep Flevoland
Gelijktijdig aan de Havendagen in Woerden is er de Open dag van Vaargroep Flevoland in Biddinghuizen. Een aantal leden zal hier aanwezig zijn. Keuze maken dus ……..

Zondag 11 juni – 3e ANSF Modelzeilwedstrijd
Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de HMBC te Den Haag. De locatie is Recreatiegebied Madestein.

Zaterdag 17 juni – CD presentatie Shantykoor de Brulboei
Shantykoor de Brulboei geeft al weer hun 5e CD uit. Dit willen zij in Vreeswijk feestelijk omlijsten met een optreden. Tijdens dit optreden willen zij graag dat er op de achtergrond boten rondvaren, wie wil hier aan meedoen? Opgeven bij Nils.

Zaterdag 17 juni – Besloten vaardag Heemskerk
S.G.M IJmond zal op deze dag een besloten vaardag houden. Deze dag stond eerst gepland op de 18e, maar dan is het vaderdag.

Vrijdag 23 juni – Clubavond
Het clubhuis is weer geopend vanaf 19:30 uur voor een hapje, drankje en een goed gesprek! De laatste clubavond van de eerste seizoenshelft. De volgende is 8 september.

Zondag 02 juli – Parcoursvaren 3e wedstrijd
Aanvang 09:30 Jullie hadden ook nog de uitslagen van de 2e wedstrijd te goed. Dus, bij deze.