Tekeningenarchief

Het tekeningenarchief van VMBC het Anker is in principe bedoeld als een service richting haar leden. Maar het is, sinds de tijd dat VMBC het Anker aanwezig is op het internet, ook mogelijk voor niet leden om tekeningen te bestellen. Het is geen super groot archief, maar we hebben toch vele leuke exemplaren in bezit. Zoals u ook in het tekeningenoverzicht zult zien, zijn de kosten voor het verkrijgen van een tekening niet enorm hoog. Natuurlijk houden we er iets aan over, maar we worden er niet slapend rijk van. Het blijft tenslotte ook arbeidsintensief om de aanvragen te verwerken en de tekeningen te distribueren.

Klik hier voor het contactformulier, waarop u een bestelling kunt doen van een tekening, of een vraag stellen over een tekening. Bij een vraag over een tekening ontvangt u zo spoedig mogelijk antwoord. Bij het bestellen uiteraard ook, met de aanwijzing waarnaar toe het bedrag overgemaakt dient te worden, en de vraag waar de tekeningen heen gestuurd moeten worden. Wanneer het geld op de aangegeven rekening staat worden de tekeningen z.s.m verstuurd naar het aangegeven adres. De prijs van een A0 copy bedraagt  € 5,50 en een A1 € 4,25 . Dit is exclusief de verzendkosten. Voor verzenden buiten Nederland ontvangt u buiten het rekeningnummer ook onze IBAN en BIC code.

Onderstaand overzicht is ook te downloaden door hier te klikken. Ook zijn er in dit bestand, bij een aantal schepen, een afbeelding toegevoegd.