Zomaar zeilen Nedereindseplas, zaterdag 30 mei 2009

Het was vandaag een prima dag om met een koppeltje lekker te zeilen op de Nedereindseplas. De mobiele tam-tam had zijn werk weer gedaan en zo zaten we met z’n zessen heerlijk aan de waterkant.

Er stond een behoorlijke wind, waardoor Hans van Rossum en Cor Marbus besloten om uit hun Atlantis een zeiltje eruit te halen. En Marcel Norbart durfde het niet aan om met zijn Smaragd te zeilen. Hij had het koolstof verstevigings buisje nog niet in zijn mast geplaatst. Later, bij wijze van proef besloot Hans om er nog een zeil uit te halen. Ook de Libera Ocean van Marcel vaart prima met een zeiltje minder. Met de Estelle van Marian de Goede was het goed te doen met deze wind. Voor de Micro Magic van Wim Galesloot daar in tegen was het haast geen doen.

Helaas, voor je het weet is de dag al weer om. Denk je, dat zeilen is misschien ook wel iets voor mij, neem eens contact op. Het zeilen zoals heden middag is niet ver van te voren gepland. Maar wordt meestal 1 of 2 dagen van te voren bepaald/geregeld/rond gebeld.

Voor meer foto’s klik hier.