Workshop bij Airbrush Services Almere

Op de Algemene Leden Vergadering van 2009 werd er gepolst of er belangstelling was voor een workshop airbrushen. Die was er en zo ging Ton Kool aan het werk om dit proberen te regelen bij Airbrush Services Almere. Vanwege een overvolle agenda van zowel VMBC het Anker als Airbrush Services Almere kwam er in 2009 niets van. Maar er is nieuws, er is weer contact geweest, met als resultaat dat er een datum is vastgelegd. Zaterdag 3 juli zijn we [leden van VMBC het Anker] welkom bij Airbrush Services Almere.

Er is plek voor maximaal 17 personen en het minimum is 10.

De dag begint om 10.00 uur ( 9.30 uur aanwezig voor de koffie). s’Ochtends is er uitleg over apparatuur, techniek, tips en handigheidjes. Tussen de middag een broodje, kopje soep, koffie, thee etc. s’Middags kan iedereen zelf airbrushen en alles uitproberen wat je maar wilt.

Handig is wanneer je zelf iets van plastic meeneemt om op te oefenen. Om 15:00 uur komt er een eind aan deze leerzame dag. Er zijn GEEN kosten aan deze dag verbonden. Deze dag wordt door Airbrush Services Almere gezien als promotie voor het airbrushen. Klik op onderstaand logo, voor meer informatie over Airbrush Services Almere.

Je kunt je aanmelden bij Ton Kool. Maar wees er snel bij, gezien het maximaal aantal deelnemers.