Weekendje VMBC het Anker

Clubavond
Vrijdag 26 juni is de laatste clubavond voor de zomerstop [in de maanden juli en augustus zijn er GEEN clubavonden]. Dus kom vrijdagavond ook, om gezellig onder het genot van een drankje en een hapje weer even bij te kletsen. Ouwe koeien uit de sloot halen, of je nieuwe bouwproblemen voor te leggen aan een clubgenoot. De eerst volgende clubavond is dan weer 11 september. Het clubhuis is geopend vanaf 19:30 uur en Nils heeft de koffie weer klaar staan.

Vaardag
Zondag 28 juni is er weer een vaardag. Alles zal weer uit de kast worden getrokken om er een gezellige dag van te maken. Onder het mom van, niets moet alles mag, is er gelegenheid om lekker te kloeien met je boot. Het beloofd goed weer te worden, dus kom ook om een bijvoorbeeld het parcours te oefenen of om het slepen wat beter onder de knie te krijgen. Aanvang ongeveer 10:00 uur.

3e ANSF Zeilwedstrijd
Voor de zeilers onder ons zal er een keus gemaakt moeten worden. Op zondag is er tevens de 3e ANSF zeilwedstrijd. Hieronder de uitnodiging van de zeilcommissie van MV Woubrugge.

Heren,

Komende zondag is er weer een ANSF wedstrijddag voor de RC-zeilers. Het beloofd een lekkere temperatuur te worden met een aardig windje, dus we gaan weer een aantal uren aangenaam vertoeven aan de plas. De ANSF wedstrijden kenmerken zich door de gemoedelijkheid en de soepele zeilregels. Het gaat om een gezellig dagje zeilen, bijpraten en om van elkaar te leren! Vanaf 10 uur gaan we opbouwen en de baan erin leggen. Om 11:00 starten met de eerste heat.
Waar:
Zegerplas Alphen aan den Rijn (Noordkant)
Parkeerplaats naast het Chinese Palace
Burgemeester Bruins Slotsingel 20
2403 NC Alphen aan den Rijn
Het is een open deur maar: KOM OOK en doe gezellig mee. Voor de laatkomers: er bestaat een kans dat we bij wind komend uit het Noorden/Westen uitwijken naar de overkant van de plas (T-steiger).

Namens de zeilcommissie MVWoubrugge
Joost van Donk en Hein Wesselius