Evenementen augustus – september 2017

Ondanks de vakantieperiode zijn er in augustus toch nog een aantal mogelijkheden om te varen onder de vlag van VMBC het Anker.

Te beginnen aankomend weekend. Zondag 06 augustus a.s is er gelegenheid om lekker te varen in de Kanovijver. Aanvang +/- 11:00 uur.

Zondag 20 augustus is er de 4e ANSF zeilwedstrijd. Deze wordt gehouden op Recreatieplas Cattenbroek, Meer van Amecy 20, 3446JT Woerden. Aanvang 1e heat is rond 11:00 uur.

In het weekend van 2 en 3 september zijn er 2 evenementen. Op zaterdag is er de Authentieke dag. Dan staan historische voertuigen centraal en worden vroegere ambachten en gebruiken gedemonstreerd. Voor meer info klik hier.

Zaterdag en zondag is er een Werfweekend op de Museumwerf. Het weekend staat in het teken van de vaart op Frankrijk. Voor de VMBC het Anker leden is er beide dagen gelegenheid om te varen bij de Museumwerf. Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

     

Vrijdagavond 08 september beginnen we weer met de clubavonden [2e en 4e vrijdagavonden van de maand]. Hier zijn jullie dan weer van harte welkom voor een bakkie of een drankje. En wellicht dat een mede lid een oplossing heeft voor jouw problemen met de bouw van een model.