Clubavonden

Elke 2e en 4e Vrijdagavond van de maand is er clubavond in ons clublokaal. Vanaf acht uur bent u van harte welkom, de koffie staat klaar en is gratis !

Hier kun je o.a je modelbouw problemen bespreken met de andere clubleden en worden ervaringen uitgewisseld. Er wordt niet gebouwd op een clubavond, er is in ons clubhuis geen gereedschap aanwezig. Wel kun je je in aanbouw zijnde model meenemen, om mede clubgenoten om raad te vragen.  Of het nu gaat om spanten, messing solderen of electronica, er is altijd wel iemand die je met een bepaald onderwerp opweg kan helpen. Ook zijn er wel eens diapresentaties van een van de clubleden, of wordt er een film getoond.

Daarnaast wordt er eens per jaar op een clubavond een ruilavond gehouden. Al dan niet met gesloten beurs, wisselen de modelbouw spulletjes dan van eigenaar. Meestal word deze avond in maart gehouden. Voor de exacte datum raadpleeg even de agenda. Ook wordt er eens per jaar voorafgaande aan een clubavond donker gevaren. Bijvoorbeeld, afspraken om zomaar eens op een door de weekse middag te gaan zeilen worden ook meestal op een clubavond gemaakt.

Loopt u gerust eens binnen !