2019-04-07 1e ANSF zeilwedstrijd Zegerplas

Het seizoen van de ANSF zeilwedstrijden is weer begonnen. De weersomstandigheden voor deze eerste wedstrijd konden niet beter. Zonovergoten en een lekker windje. De opkomst daarentegen viel tegen. Ten opzichte van de wedstrijd verleden jaar, is het aantal deelnemers gehalveerd. De uitslag heb ik niet ontvangen, maar dat is ook van ondergeschikt belang. Het plezier, daar gaat het om. Foto’s zijn er gemaakt door Wim Breedijk en Joost van Donk. Gerrit Heringa [zeilend bestuurslid van VMBC het Anker] , die geen wedstrijd overslaat, is afgelopen zondag geïnterviewd door het Algemeen Dagblad. Onderstaand het stukje uit de krant. Daaronder de eindstand van alle wedstrijden van het seizoen 2018. Hierin is dan ook te zien dat Gerrit, samen met Wim Breedijk, Joost van Donk en Arnold Mulder, geen wedstrijd heeft gemist.

Inmiddels ook de uitslag ontvangen: