VMBC het Anker

Varende modelbouw club uit Nieuwegein. Informatie over de club en haar activiteiten.

Headers VMBC het Anker

Vraag en aanbod

Heeft u iets aan te bieden of iets nodig, stuur dan een mailtje naar de webmastervan deze site. Het liefst met foto en een duidelijke omschrijving van het aangeboden of gevraagde item. Alleen scheepsmodelbouw, gereedschap en R/C. Particuliere advertenties zijn gratis. Voor commerciële advertenties worden kosten in rekening gebracht.  

GEVRAAGD: PLAN BANCKERT VAN BILLING BOATS
Plannen van de uit te snijden houten panelen met de referentienummers van de onderdelen. Denk dat dit 3 bladen zijn. Mag gerust een PDF zijn of een copie. Indien er kosten zijn zal ik graag deze betalen.
Pierre Vanderstraeten
AANGEBODEN: STICKERS OP MAAT
Op maat gesneden teksten zoals naam schip, plimpsollmerken, boegschroefmarkering, enz. Heel veel is mogelijk. Teksten vanaf 6a7 mm afhankelijk van lettertype, en uiteraard groter. Alles geleverd op transportfolie. Diverse kleuren op voorraad. Gaarne gewenste lettertype, lengte en hoogte van de tekst doorgeven. Bv. 2 x boegtekst 1 euro per cm.
John Wijenberg
 
Het bestuur en de website beheerder van VMBC ’t Anker nemen geen enkele verantwoording voor de inhoud van de advertenties of de juistheid van wat in de advertentie vermeld staat. Eventuele transacties vinden plaats tussen koper en verkoper onderling, wij staan daar buiten. Advertenties kunnen zonder opgaaf van redenen geweigerd of verwijderd worden.