Modelbouwshow Goes 2014

Afgelopen weekend was er  in de Zeelandhallen in Goes weer de grootste Modelbouwshow van de Benelux. Evenals voorgaande jaren zijn er dit jaar ook weer diversen leden van VMBC het Anker hier naar toe geweest. Onder hen ook weer Jaap van Hezel. Onderstaand een verslag van Jaap van afgelopen zaterdag, en met enige zelfspot over zijn vorig bezoek aan de Modelbouwshow.

Zaterdag 22 Februari 2014

Modelbouwbeurs Goes

Zoals een ieder van jullie wel weten zijn wij ( Jaap, Hans Materman, Hans Waque, Joris, Marc, Kim, Reinie ) en nog een collega van mij 2 jaar geleden naar de modelbouwbeurs in Goes geweest. Dit ging niet helemaal zoals wij gepland hadden. We hadden afgesproken om `s ochtends een uurtje of 8 te gaan rijden om bij de hallen rond 10 uur aan te komen. Maar door dat wij bij een tankstation een sanitaire stop inlasten hier zo,n 80 km vandaan met daarbij een bak koffie lag ik mijn sleutels van de auto even in de achterbak neer om vervolgens nog een paar foto,s te schieten. Maar toen iemand de klep dicht gooide ( ik zal geen namen noemen haha ) stonden we daar dus met het gevolg dat we niet verder konden. Al met al kwamen wij aan om 12 uur in de zeelandhallen.

Dit jaar hebben wij dit anders opgelost en besloten met de trein te gaan. En ja natuurlijk alle sleutels thuis gelaten. Er kon niets mis gaan zou je denken. En ja hoor ik hoor jullie al weer lachen, maar de reis liep helemaal volgens plan. Om 7.23 uur de trein uit houten en we arriveerden om 10.01 uur op het station in Goes. Vandaar met de pendel bus naar de zeeland hallen.

Daar aangekomen duurde het nog een klein half uurtje voor we binnen waren. Dan heb je E tickets en moet je nog in de rij aan sluiten. Het kan natuurlijk niet allemaal vlotjes verlopen.

Al met al een zeer geslaagde dag geweest. Klik hier voor de foto’s.

Groetjes Jaap